FI | ENG

About

Fearless Fletcher – a Creative Detective

Fletcher kuka?

On aika tehdä paljastus: Nimeni ei ole Fletcher. Toisinaan on tarpeen heittäytyä incognitoksi tai operoida peitenimen turvin. Tilanteen sitä vaatiessa, kuten silloin viime kesänä…

Oikea nimeni on Johanna Kerrman. Olen luova konseptisuunnittelija ja Art Director, 20 vuoden kokemuksella.
Olen ratkonut lukemattomia markkinointimysteereitä lukuisille eri toimijoille aina kuluttajapuolen brändinrakennuksesta vaikuttaviin B2B-sisältöihin:

  • Vaikuttavia B2B-kampanjoita ja -konsepteja mm. Helsingin Sanomille, Sanoma Media Finlandille, Alma Talentille ja Iltalehdelle.
  • sisältömarkkinointistrategioita ja luovia konsepteja suomalaisille suuryrityksille
  • visuaalisia ilmeitä ja brändiuudistuksia organisaatioille ja tapahtumille kuten Sanoma Media Finlandille ja vuoden 2020 Evento Awards -voittajalle Get Tommorow:lle
  • sekä lukemattomia verkkosivustoja, videokonsepteja ja -tuotantoja, brändiuudistuksia, you name it.

Olen näkemyksellinen ongelmanratkaisija. Juuri sellainen out of the box -ajattelija, jota et löydä kissan, koiran tai kamelinkaan kanssa. Lisäksi olen utelias ja jokseenkin peloton. Nämä ominaisuudet, yhdistettynä viestintätieteiden maisterin tutkintooni, pettämättömään visuaaliseen vaistoon ja mittavaan työkokemukseni, tekevät minusta erinomaisen markkinointietsivän. Sellaisen, jolla on kyky johdattaa arkajalat parrasvaloihin ja haaveilijat tulilinjalle.

Mysteeri ratkaistavana? Jätä viesti ja me keksimme ratkaisun

Call me, FearlessFless Creative by Johanna Kerrman

Contact: johanna@flesscreative.com


© 2021 Johanna Kerrman