Blog

Fearless Fletcher – a Creative Detective


Unfortunately the blog is only in Finnish at this time but there is still plenty to see inside the posts if you’re into fearless brand design.


Näin sekoitat väkevän brändicocktailin

Vaikuttava brändi on taidolla sekoitettu cocktail asiakkaidesi makuun sopivia, tuoreita ja huolella valittuja raakaa-aineita. Vaikka brändicocktail sekoitetaan ensisijaisesti asiakaskuntasi päänmenoksi, tulee sen maistua autenttisesti yritykseltäsi ja sen ydinarvoilta. Falskin valjut esanssimikserit kun eivät maistu kenellekään. 

Unelmien viinitarha

Kaikki työ tympii välillä, jopa etsivän! Erityisesti silloin kun päivät seuraavat toisiaan, kalenteri täyttyy suoritettavista asioista ja lopulta suuri kuva ja työn arvo alkavat hämärtyä. Silloin pitää pysähtyä ja tehdä tilaa unelmoinnille!

Case IKI-Kiuas

”Fletcher, apua! RUOTSALAISET YRITTÄVÄT VARASTAA SAUNAN!” kantoi kiuaskauppias-Pöystin hätääntynyt huuto.

Case: LogXellencen brändiuudistus

Selvitä millainen mysteerivyyhti lähtee purkautumaan, kun Fearless Fletcher saa äkillisen ja yllättävän puhelun yrittäjä-X:ltä.

Case: Alma Mediaratkaisujen brändiuudistus

Asiakas: Alma Mediaratkaisut Tavoite: Kasvattaa tunnettuutta, erottua kilpailijoista Ratkaisu: Uusi rohkea brändi-ilme sekä markkinoinnin kattokonsepti, joka auttaa Alma Mediaratkaisuja kasvattamaan tunnetuttaan laadukkaiden mainosratkaisujen tuottajana.

Älä unohda infografiikkaa

Hyvä infografiikka sisältää useista eri lähteistä kerättyä dataa jalostettuna tiedoksi ja huomioiksi, esitettynä tarinallisessa muodossa ja/tai havainnollistettuna oivaltavalla grafiikalla. Kirjoittanut Johanna Kerrman 2.3.201

Markkinoinnin trendit 2021

Tervetuloa uuteen aikaan! Kaikki heitti häränpyllyä vuonna 2020 – myös markkinointi ja kuluttajakäyttäytyminen. Onneksesi Fearless Fletcher on tutkinut aihetta ja paljastaa nyt, mitkä 5 vaikuttamiskeinot todennäköisimmin purevat vuonna 2021.

Luovuus vs. data

Väitetään, että ilman dataa olisivat sisältömme ja suunnitelmamme vain onnekkaita veikkauksia, jotka eivät perustu mihinkään. Vaikka olen jotakuinkin samaa mieltä, en silti usko, että datan tulee olla ainoa asia, joka ohjaa luovaa suunnittelua tänä päivänä.Fless Creative by Johanna Kerrman

Contact: johanna@flesscreative.com


© 2021 Johanna Kerrman