Markkinoinnin trendit 2021

TOP 5 markkinoinnin trendiä vuonna 2021

TOP 5 vaikuttamis­keinoa, jotka todennäköi­simmin purevat vuonna 2021

Tervetuloa uuteen aikaan! Kaikki heitti häränpyllyä vuonna 2020 – myös markkinointi ja kuluttajakäyttäytyminen. Onneksesi Fearless Fletcher on tutkinut aihetta ja paljastaa nyt, mitkä 5 vaikuttamiskeinoa todennäköisimmin purevat vuonna 2021. Näillä täsmälääkkeillä ampaiset markkinoiden kärkeen heti alkuvuodesta!

Katso videolta mitä markkinoinnin keinot purevat varmasti vuonna 2021.

1.   Jätä jälkesi ja erottaudu massasta laatusisällöllä. Älä tyydy laskemaan konversioita; vaan panosta vahvasti brändättyyn laadukkaasti suunniteltuun sisältöön. Markkinointiviestien määrän kasvaessa eksponentiaalisesti on tärkeä erottua joukosta. Tänä vuonna kannattaa panostaa yksilöllisiin ja vaikuttaviin sisältöihin. Ei tuputeta kerran pureksittua pakkopullaa massalle, vaan tarjotaan kansalle elämyksiä, jotka jättävät lähtemättömän muistijäljen.

2.   Ole ketterä, aito ja inhimillinen. Enää ei kannata nakuttaa markkinointisuunnitelmaa kivipaasiin ja noudattaa sitä orjallisesti hamaan tappiin saakka. Epävakaina aikoina brändit, jotka sopeutuvat nopeimmin muuttuviin olosuhteisiin, voittavat myös kuluttajien luottamuksen. Luo aito yhteys asiakaskuntaasi ja tarjoa sitä mitä lupaat, jotta asiakkaasi seuraavat sinua uskollisesti jatkossakin.

3.   Ota rohkeasti kantaa. Brändiaktivismi jatkaa nousuaan ja siitä tulee pikemminkin normi, kuin poikkeus. Valveutuneet kuluttajat haluavat ostaa tiedostavilta brändeiltä. Siksi on aiempaa tärkeämpää, että myös yritykset ottavat kantaa yhteiskunnallisiin kysymyksiin ja kantavat yhteiskuntavastuunsa. Toiminnan vastuullisuus yksin ei riitä; se pitää myös osoittaa toteen. 

4.   Vilkaise välillä peruutuspeiliin ja kaiva timantit arkiston uumenista. Nostalgiamarkkinointi tarjoaa turvallisuuden ja tuttuuden tunnetta epävakaassa ja nopeatahtisessa maailmassa. Aina ei tarvitse keksiä pyörää uudestaan, sillä kuluttajat ovat tutkitusti valmiista käyttämään rahaa tuttuun ja turvalliseen. Retro puree edelleen myös designin saralla.

5.   Laita muut töihin. Tämä ei tarkoita vain sitä, että voit ostaa kaiken valmiina (mikä sekin on suotavaa), vaan sitä, että nyt kannattaa valjastaa uskollisimmat asiakkaasi brändilähettiläiksesi. Muiden vakoileminen on kutkuttavaa puuhaa ja ihmiset haluavat tarkkailla ja matkia muita. Käyttäjien luoma sisältö, eli UGC (user generated content) on parhaimmillaan aitoa ja todella tehokasta, sillä voit hyödyntää kuluttajatrendejä, sosiaalista mediaa sekä tapahtuma- ja vaikuttajamarkkinointia valjakossasi.

Jos tarvitset apua näiden tai muiden markkinointitrendien valjastamisessa markkinointistrategiaasi ja sisältösuunnitelmaasi, ole yhteydessä!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s