Unelmien viinitarha

Unelmien viinitarha

Kaikki työ tympii välillä, jopa etsivän! Erityisesti silloin kun päivät seuraavat toisiaan, kalenteri täyttyy suoritettavista asioista ja lopulta suuri kuva ja työn arvo alkavat hämärtyä. Silloin pitää pysähtyä ja tehdä tilaa unelmoinnille!

Sillä jos emme ikinä päästä mielikuvitustamme valloilleen ja anna ajatusten laukata, koska tuijotamme myynnin KPI:tä kuin Graalin maljaa, ei brändimme pääse kehittymään.

Jopa Richard Branson Virgin Groupin perustaja ja tunnetusti lahjakas brändääjä sekä unelmoija kehottaa ihmisiä varaamaan kalenteristaan aikaa ei vain ajattelulle vaan unelmoinnille: unelmointi ruokkii toiveita ja tavoitteita, kirittää innovaatiota, johtaa muutokseen ja työntää maailmaan eteenpäin.*

Jollekin se saattaa kuulostaa ajanhukalta, mutta unelmointi todella maksaa itsensä takaisin, sillä se avaa ovet mahdollisuuksien maailmaan, josta et muuten olisi kuullutkaan. Se on vähintä mitä voit yrityksellesi antaa, vai kuinka?

Kun minä unelmoin, viljelen viiniä Italiassa, luonnollisesti. Todellisuudessa haluaisin kyllä hoitaa vain viinitilani tuotebrändäyksen (sekä laadunvalvonnan ja tuotekehityksen nyt kun asiaa tarkemmin ajattelen), sillä en ole eläessäni viljellyt yhtikäs mitään. Joten ehkä se viljelyosuus kannattaa ulkoistaa ammattilaiselle tässäkin tapauksessa.

Unelmieni viinitila on nimeltään Viiden sisaruksen viinitarha ja siellä valmistetaan viittä erityyppistä viiniä. Kullakin viinillä oma uniikki luoteensa, kuten yleisesti sisaruksillakin tuppaa olemaan. Unelmissani minulla on myös neljä sisarta. Yksi on todellinen viherpeukalo, toinen sommelier, kolmannen intohimo kohdistuu kirjanpitoon ja neljäs on myyntitykki vailla vertaa. Ja niinpä me kinastelemme keskenämme kaiken päivää sujuvalla italian kielellä ja sulassa sovussa…

Jos minulla olisi pomo, hän varmaan pitäisi moista mielikuvitusleikkiä ajan haaskauksena ja ruoskisi takaisin sorvin äärelle. Mutta koska johdan itse itseäni, vastaan omasta ammatillisesta kehittymisestäni, motivaationi ylläpitämisestä ja inspiraation etsimisestä, niin tiedän myös, että asiakkaani hyötyvät siitä, että etsin luovuuteni rajoja ja kehitän visiotani silloinkin, kun he eivät siitä maksa.

Mistä sinä unelmoit? 

Lähteet: *https://www.entrepreneur.com/article/321419

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s